Üretim

Semen Yemek Servisleri, 2.216m2 arsa üzerine kurulu 3.000m2 kapalı alana sahip tesislerinde hizmet vermektedir. Gıda güvenliği göz önüne alınarak yapılmış tesislerde, tüm birimler üretim proseslerine göre organize edilmiştir. Büyük fiziki yapı ve üretim kapasitesine sahip bu tesislerde “butik yemek” üretimi gerçekleştirilmektedir.

Yemek üretimi sırasında kaliteyi ve lezzeti korumak için küçük kazanlar (max. 300 kişilik) kullanılmaktadır.

Çorba, ana yemek, yardımcı yemek, salata ve tatlı; lezzet, gıda güvenliği ve hijyen sağlamak amacıyla, tesisin özel organize edilmiş bölümlerinde, konularında uzman personel tarafından hazırlanmaktadır.

Yemekler; yüksek miktarda ve çok farklı çeşitlerde üretime olanak veren büyüklükteki tesis ve altyapı sayesinde, besin değeri ve lezzet kaybına yol açabilecek uzun süreli beklemeler olmaksızın, sevkiyatın hemen öncesinde üretilmektedir.

Lezzetli yemek üretimi için en az oranda dondurulmuş malzeme kullanılmakta, sadece mevsim dışı ürünler dondurulmuş olarak tedarik edilmektedir.

Semen Yemek Servisleri, portföyündeki ürünlerin tamamını kendi tesislerinde üretmektedir.

Semen Yemek Servisleri, müşterilerinin her zaman en iyiyi hak ettiklerini kabul ederek talepleri yerine getirir.